Almen Fysioterapi og genoptræning

Almen fysioterapi er det jeg gør når jeg behandler dysfunktioner og smerter i kroppen hos f.eks. kroniske smertepatienter og faldpatienter.

Behandling af forstuvninger og brud

I den almene fysioterapi behandler jeg forstuvninger, brud og overbelastningsskader generelt i kroppen som for eksempel:

  • Albuer
  • Bækken
  • Fødder
  • Hofte
  • Hænder
  • Knæ
  • Nakke
  • Ryg
  • Skulder

Behandling der er kompetent

Som behandler holder jeg mig løbende opdateret i forhold til metoder til behandlinger og forskningsresultater om hvad der virker effektivt. Den viden kommer naturligvis dig til gode som patient i min fysioterapeut praksis. På den måde er du som min patient sikker på at få den bedst mulige og behandling.

Jeg hjælper dig med alt, hvad der ligger inden for min kompetence som fysioterapeut.

Kontakt mig for at høre hvordan jeg kan afhjælpe din problemstilling og hvilke muligheder der er for at behandle og smertelindre.